петък, 11 ноември 2011 г.

Добре дошли!

Мотивите ми да направя този блог е тоталната липса на информация  и желанието ми да бъда полезна на всички майки, които са решили да запишат децата си в Общинска детска кухня Младост. Опитала съм се да структурирам нещата последователно от кандидатстването до получаването на храната. 
Когато реших да запиша сина си първият проблем, с който се сблъсках беше, че успях да открия телефона на кухнята след тридневно търсене. След това три месеца проучвах нещата, като при всяко мое обаждане получавах различен отговор, в зависимост от това на коя служителка попадам. Както във всяка българска институция, така и тук информацията беше непълна и неясна.
Ето защо ще се радвам, ако с този блог мога да предоставя пълна и изчерпателна информация за условията и начина на получаване на храна от общинска детска кухня Младост, изцяло базираща се на личния ми опит.

Ще се радвам да споделите информация за детски кухни от други райони на София или от други градове, за да може да разширим съдържанието на блога и да сме полезни на повече майки. Моля пишете или задавайте въпроси на е-mail: megmimi@abv.bg. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар